Armeija- ja vintagelaukut arkikäyttöön

Iso valikoima armeijatyylisiä laukkuja ja reppuja kaikenlaisina malleina, väreinä ja kokoina. Valikoimassamme on aitoja amerikkalaisia pilottilaukkuja, briteistä tuttuja kaasumaskilaukkuja ja salikassit, urheilulaukut ja useita muita laukkuja esimerkiksi urheiluvarusteille. Valikoimaamme kuuluu myös matkareput ja viikonloppulaukut pidemmillekin reissuille. Aktiivisemmille reissuille kannattaa valita esimerkiksi vyölaukku tai varustevyö, ja arkipäivään olkalaukku, läppärilaukku tai klassinen kanvaasilaukku - printillä tai ilman. Jos etsit itsellesi armeijatyylistä laukkua, voimme taata, että löydät valtavasta valikoimastamme mieleisesi!
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Armeijatyyliset laukut ja reput miehille


Emme todellakaan valehtele kun sanomme, että meiltä löytyy laukku jokaiseen tarkoitukseen. Löydät varmasti loistavan repun, urheilukassin tai jokin muun, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.
Meillä on täydellinen valikoima erilaisia armeijatyylisiä lakkuja ja reppuja jokapäiväiseen käyttöön. Reppumme sopivat loistavasti erilaisiin käyttötarkoituksiin - voit kantaa vaikka koulukirjat, urheiluvarusteet tai viikon ruokaostoksen kotiin. Monet mallimme käyvät myös festariviikolopuille ja muille vastaavanlaisille matkoille. Monien taskujen ansiosta saat pakattua kaikki pienetkin asiat järjestykseen, eikä niitä tarvitse etsiä repun pohjalta. Jos haluat erottua väenjoukosta, niin suosittelemme sinua sijoittamaan yhteen monista maastokuviollisista vaihtoehdoistamme. Tällaisella repulla saat varmasti näkyvyyttä ja lisäksi se on erityisen mukava kantaa selässä.
Lähtiessäsi kuntosalille taikka jalkapallotreeneihin, on meillä tarjottavana loistava valikoima urheilukasseja armeijatyyliin sekä yksivärisinä - mm. klassinen oliivin vihreänä. Laukut löytyvät erikokoisina riippuen siitä, kuinka paljon välineitä tarvitset mukaan.
Valikoimasta löytyy myös vaikka kuinka monenlaista eri mallia. Selaa valikoimaamme klassisia reppuja, matkalaukkuja, olkalaukkuja, läppärilaukkuja ja monia muita malleja, jotka löydät mm. maastokuviollisena - antaen hieman väriä ja räväkkyyttä jokapäiväiseen ilmeeseen.
Army Starilta löydät varmasti etsimäsi repun.