Armyvaatteet miehille - armeijatyylisiä miesten vaatteita

Armyvaatteet miehille ovat yhä edelleen suosittuja. Nykypäivänä Cargo housut, maastokuosi, vintage pilottitakit ja muu armeijatyyli on luonnollinen osa katukuvaa. Maastokuosiset housut ja pilottitakit ovat jo vuosien ajan olleet armeijan synonyymi – nyt ne ovat osa monien miesten miehekästä vaatetusta. Monet ovat ottaneet armeijatyylin omakseen ja yhdistäneet sen omaan henkilökohtaiseen tyyliinsä, erottuakseen joukosta ja lisätäkseen jotain karskia arkivaatteisiin. Meille on tärkeää tarjota sinulle autenttisia tai uudelleen tulkittuja miestenvaatteita, joissa on siistejä yksityskohtia ja joita on saatavana monissa eri ko´oissa. Armeijatyyliset vaatteet miehille on nimenomaan siistiä tyyliä. Army Star - Pohjoismaiden suurin armeijatyylisten vaatteiden valikoima.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Laaja valikoima armeijavaatteita


Armylookki on vallannut muotimaailmaa vuosi vuodelta kasvavissa määrin. Suuret muotitalot hakevat inspiraatiota mm. Maastokuvioista ja armeijavaatteiden yksityiskohdista. Hollywoodkin auttaa armymuodin leviämisessä omalta osaltaan -mietipä esim. Pilottilasien suosion räjähtämistä Top Gun -leffan jälkeen, tai M65 -takin leviämistä katukuvaan Robert DeNiron Taxi Driver -roolin jälkimainigeissa.
Armymuodin suosion nousulle on hankala mainita vain muutama syy, mutta esimerkiksi vaatteiden luoma auktoriteetti, vahvuus ja maskuliinisuus ovat varmasti listan kärjessä. Lisäksi armyvaatteet edustavat ajatonta muotia, joka on saavuttanut pysyvän aseman vaatemarkkinoilla.
Army Star tarjoaa uniikkeja vintage -armeijavaatteita sekä uusia originaaleja loistavan laatuisina -passeleita jokaisen arkipäivän vaatetukseen. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi -aina housuista ja paidoista kenkiin ja kaikkeen mahdolliseen tilpehööriin jota voit hyödyntää pukeutumisessasi.