Miesten Army -vaatteet, kengät ja asusteet

Etsitkö uutta vaatekertaa, joka säteilee karskia maskuliinista ulkonäköä? Meillä täällä Army Starilla on yksi pohjolan suurimmista armyvaatteiden valikoimista,-miehille, naisille ja lapsille. Jos olet koskaan haaveillut sotilaitten vaatetuksen karskista tyylistä, olet tullut oikeaan kauppaan!
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Miesten perusvaatteet


Vaikka suurin osa tuotteistamme on todella armypainotteisia, päätimme kuitenkin satsata myös laadukkaisiin arkipäivän perusvaatteisiin. Jos kaipaat hieman hillitympää tyyliä, vilkaise perusvaatteiden valikoimaamme. Huomioithan että perusvaatevalikoimamme kokovalikoima on jättläismäinen -meiltä löydät mm. 8XL pilottitakit, 7XL cargohousut sekä 5XL:n t-paidat.

Iso valikoima eri merkkejä


Sivustoltamme löytyy tällä hetkellä 18 eri merkin vaatteita. Valikoimastamme löytyy mm. Dickies, Vintage Industries, Brandit ja MMB sekä muita armeijavaatetuksen ykkösmerkkejä.

Intohimomme armeijamuotiin


Miesten vaatetus on vain yksi osa laajaa valikoimaamme. Vilkaise valikoimamme muitakin kategorioita -tarjoamme useita eri tuotteita loistavaan, käyttöä kestävään laatuun. Nykypäivänä naisilla on onneksi sama asema kuin miehillä kun tulee puhe maanpuollustuksesta ja armeijasta, mutta koska miesten historia armeijan leivissä on huomattavasti pidempi, on myös miesten valikoima huomattavasti suurempi kuin naisten. Pyrimme kartuttamaan molempieen valikoimaa, mutta miesten valikoima on tällä hetkellä se, jonka tutkimiseen voit uppoutua useaksi tunniksi. Sivun vasemman laidan valikot listaavat kategorian alaosastot, ja sivun ylälaidasta voit valita itse pääkategorian, kuten naiset, lapset tai retkeily.

Edulliset hinnat ja nopea toimitus


Koska kauppamme toimii vain verkossa, säästymme useilta eri maksuilta ja kuluilta jotka kuuluvat fyysisen putiikin pyörittämiseen. Näin voimme pitää suurta varastoa ja pitää hinnat alhaisina. Olemme myös tiiviissä yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa jotta pystyisimme tarjoamaan tuotteita mahdollisimman edullisilla hinnoilla. Toimitamme tilauksemme Suomen Postin ja UPS:n välityksellä. Hintatiedot löydät kohdasta ”Toimitus”.