× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

BDU Army takit miehille - autenttiset Battle Dress Uniforms

BDU-malli esiteltiin USA:n armeijalle vuonna 1981 ja se oli käytössä aina vuoteen 2005 asti. BDU on lyhennys nimestä Battle Dress Uniform ja siitä on saatavana sekä takkeja että housuja. Syy BDU-takkien pitkään 'elinikään' oli niiden yksinkertainen ja tehokas design: kulutusta kestävät materiaalit, tehokkaat maastokuosit ja miellyttävä istuvuus. BDU-tuotteita pidetään tänäkin päivänä parhaimpana uniformumallina, mutta BDU-takit sopivat erinomaisesti myös arkipäivään ja vapaa-ajalle. Meidän laaja valikoimamme sisältää myös malleja, joita voidaan käyttää armypaitoina!
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

BDU -takit


BDU -takit ovat olleet osa jenkkisotilaiden uniformua aina 80 -luvulta nykypäivään asti. Takki suunniteltiin alun perin taistelukentälle, josta takin nimi, Battle Dress Uniform, juontuu. Tänä päivänä sitä nähdään enemmänkin kaikenmaan paraateissa ja edustustilanteissa. Uniformun inspiraatio tulee Vietnam -mallista, joka taas luonnosteltiin alun perin toisessa maailmansodassa käytetyn laskuvarjojääkärien takin pohjalta. Kyseessä on siis ihan oikeaan menoon suunniteltu superkestävä takki.
Valikoimamme BDU -takit istuvat mukavasti, ja niitä on saatavilla useissa eri maastokuoseissa ja armeijan väreissä. Taskujen määrä on varmasti riittävä joka jampalle, mukana kulkee helposti kaikki arjessa tarvittavat pikkunippelit. Jos siis kaipaat päivittäisvaatetukseesi maskuliinista särmää, on BDU -takki varma vaihtoehto joka kestää vuodesta toiseen.