× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Bomber takit

Bomber takit ovat tämän päivän kuumin trendi! Olemme keränneet tähän suuren valikoiman suosittuja takkeja, joiden inspiraation lähteenä on ollut hävittäjälentäjien lämpimät takit. Takkeja on saatavana eri värisinä ja mallisina, mutta jos haluat alkuperäisen tyylin, sinun pitää hankkia se lonkkapituisena, vuorellisena ja joustinneuletta kauluksessa, alareunassa ja hihansuissa. Alunperin Bomber takit tehtiin väreissä: Navy Blue, Sage Green ja musta. Meidän valikoimastamme löydät myös malleja monissa eri väreissä ja muodoissa; lyhyt ja pitkä malli, vuorellinen ja vuoreton, oranssilla vuorella tai ilman. Army Starin Bomber takki päällä olet pukeutunut tyylikkäästi syys- ja talvikauden kylmille keleille!
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*
Bomber takit suunniteltiin alun perin noin vuonna 1958 amerikkalasten hävittäjälentäjien kättöön. Takkien kaksi tärkeintä käyttötarkoitusta oli hyvä lämmöneristys sekä niiden helppokäyttöisyys. Siksi niistä tulikin nopeasti erityisen suosittuja ja ne siivuuttivat normaalit nahkaiset pilottitakit. Aikaisemmat mallit tehtiin nahasta ja niiistä tuli raskaita ja epäkäytännöllisiä kastuessaan. Tämän vuoksi uudenpi mallisto onkin optimaalinen vaihtoehto. Ei olekaan ihme, että bomber takkien suunnitelijat ajoivat takaa tiettyjä ominaisuuksia ja tämä olikin kaikista suosituimman takin alku ja juuri.

Ymmärrämme hyvin takkien suuren suosion. Tämän päivän suuri valikoima eri malleja, värejä ja materiaaleja antaa mahdollisuuksia moneen käyttöön. Olemme keränneet valtavan valikoiman upeita bomber takkeja miehille jokaiseen käyttötarkoitukseen. Vaikka takit suunniteltiikiin aluperin lentäjille, ovat ne käytännöllisiä niin arki kuin viikonloppu käyttöön. Valikoimastamme löytyy monia eri malleja, materiaaleja ja värejä. Takkeja löytyy myös suurempina kokoina, jolloin ne pitävät lämpöä erittäin hyvin sekä kevyempiä takkeja, jotka sopivat täydellisesti suomen kesäiltoihin. MA-1-malli on yksi suosituimmista ja löydät sen eri kankaisina ja värisinä ja luonnolisesti eri kokoisina. Tämä oli ensimmäinen tuotettu malli ja onkin monien syiden ansiosta jäänyt ihmisten käyttöön siitä lähtien.

Riippumatta mikä bomber takki on mieleisesi, olemme varmoja, että tunnet itsesi lentäjäksi vaikka et istuisikaan lentäjän paikalla ohjaamossa.