Collegepaitoja miehille

Siistit army collegepaidat lämmittelyyn ja treeneihin tai lämpimäksi paidaksi syyspäivänä. Collegepaitamme tunnetussa armytyylissä on suunniteltu aktiiviseen käyttöön, voit treenata täysillä ilman raskaita vaatekerroksia. Armeijatyyliset collegepaitamme on suunniteltu ja valmistettu amerikkalaisten sotilaiden Physical Traning Hoodies tai PT-hoodies -hupparien pohjalta. Armeijatyylisiä collegepaitojamme on saatavana joko klassisen harmaana tai armeijan vihreänä ja armeijainspiroiduilla printeillä. Army Starin collegepaitoja voi myös käyttää osana arkivaatteita. Kaikki collegepaitamme ovat parasta armeijatyyliä ja pitävät kylmyyden loitolla treenien aikana. Armeijatyylisiä collegepaitoja on saatavana joko vetoketjulla tai ilman, ja useilla eri printtivaihtoehdoilla.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Sweatshirt -kylmien iltojen pelastaja


Kurkista Army Starin sweatshirt -osastolle ja löydä uusi suosikkisi kylmeneviin iltoihin. Valittavanasi on useita eri värejä hillitymmästä villimpään! Valikoimastamme löytyy takuuvarmasti passeli paita esim. Lenkille, ulkona urheiluun tai ihan vaan kotisohvalla makoiluun.
Kaikki paitamme on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista, joka ei vain näytä tosi hyvältä, vaan on myös mahtavan pehmeä päällä. Mukava, rento malli takaa käyttömukavuuden ja koti -illan rennon fiiliksen!
Pue sweatshirt päällesi viileinä syysiltoina tai lenkille lähtiessäsi, tai mikä ettei vaikkapa farkkujen pariksi työpäivään tai kouluun.