Laadukkaat armytyyliset fleecepaidat miehille - huippulaatua!

Army Star myy hyvännäköisiä ja korkealaatuisia fleecepaitoja. Fleece on materiaali, joka jo ajat sitten on saavuttanut paikkansa ja sitä pidetään pehmeänä, mukavana ja todella lämpöeristävänä materiaalina, viimeksi mainittu paksuudesta riippuen. Fleece on sen takia sopiva moneen eri tilanteeseen. Sitä voi käyttää urheiluun, ulkoharrastuksiin tai ihan vain pehmeänä paitana sohvalla makoillessa.
Materiaali on niin monikäyttöistä, että sitä voi monissa tapauksissa käyttää joko fleecepaitana tai -takkina. Sen lisäksi sinun tarvitsee vain valita oikea vaatetus fleecen alle, siten pysyt lämpimänä ympäristön olosuhteisiin verrattuna.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Fleecekankaan suosio on kasvanut sen pehmeyden, lämmön ja kestävyyden ansiosta.


Fleece on mahtava materiaali vaatteille, joiden tulee lämmittää tehokkaasti ja/tai päästää hien kosteuden lävitseen. Fleecekankaan neulos voi olla pitkää, jolloin se pitää lämmön sisällään paremmin, tai se voi olla lyhyttä, jotta materiaali hengittää paremmin. Se toimii loistavasti lisälämmikkeenä talvivaatteisiin ja urheilu- ja vapaa-ajanvaatteisiin. Kangas voi myös olla niin tiheään neulottu, että siitä saa melkein tuulenpitävän fleecetakin. Toisaalta kangas voi olla löysästi kudottu, jolloin se on erittäin hengittävä ja sopii fleece vaatteisiin kuntourheiluun. Riippumatta kumpi täyttää tarpeesi, on fleece erittäin kestävää. Siksi vaatteisiin voikin helposti lisätä taskuja ilman, että sen kestävyys kärsii. Fleecekangas on myös erittäin monikäyttöinen, sillä sen voi pestä helposti ja se kuivuu nopeasti. Tyypillisesti fleecevaatteet voi pestä muiden tekstiilien seassa korkeissa pesuasteissa, etkä tarvitse erityistä pesuainetta.
Toisin kuin villa ja merinovilla, fleece on suhteellisen halpa kangas. Saat runsain määrin käytännöllisiä ja toimivia ominaisuuksia edulliseen hintaan. Valikoimamme koostuu useista eri malleista fleecejä ja löydätkin sekä lämpimiä talvivaatteita, urheilupusakoita ja korkealaatuisia taskullisia fleecetakkeja.
Fleecevaatteet eivät pelkästään lämmitä vaan ne ovat myös käytännöllisiä ja mukavia päällä. Syksyn ja talven lähestyessä on hyvä valmistua lämpimin vaattein. Muuten kevyt takki on älyttömän lämmin ja mukavan tuntuinen. Se toimii loistavasti takin sisällä ja pitää sinut lämpimänä pidempään. Valikoimastamme löytyy fleecevaatteita useissa istuvuuksissa, leikkauksissa, malleissa ja väreissä tarvitsitpa niitä sitten arkikäyttöön, laskettelumatkalle tai vuorikiipeilyyn. Fleecevaatteet eivät ole vain lämpimiä vaan myös käytännöllisiä ja hyvännäköisiä, ja näyttävät nyt paremmilta kuin koskaan aikaisemmin. Siksi voit nyt pukea itsesi sekä perheesi näihin loistaviin vaatteisiin. Valikoimastamme löytyy Microfleece kankaisia vaatteita, jotka ovat pehmeitä ja eristäviä sekä tiheään kudottua fleeceä, joka on hyvin istuva mutta silti mukava ja erittäin lämpöä eristävä. Toisaalta jos toivot aitoa tunnetta, löydät myös alkuperäisen brittiläisen mallin, joita käytettiin aikoinaan armeijan talvivaatetuksessa. Mallistosta löytyy myös uudempi malli, joka on suunniteltu perinteisen crew neck topin tapaan. Tällainen pusero toimii hyvin lämpimien vaatteiden alla pitäen sinut valmiina jopa myrskyn kylmyyteen. Jos haluat pitää itsesi lämpimänä mukavan tuntuisissa, käytännöllisissä ja korkealaatuisissa fleecevaatteissa - olet tullut oikeaan paikkaan.