× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Haalarit miehille - Lentäjän haalarit ja haalarit

Haalarit, coverallsit ja Ghillie -puvut -kaikki nämä löytyy valikoimistamme Army Starilla. Sinä, joka haaveilet Top Gun -tyyppisestä naamiaisasusta -vilkaise pilottipukujamme. Myös kokovartaloalusasuja -kyllä, juuri niitä cowboy -tyylisiä, joissa on luukku takapuolen kohdalla- myös union suit -nimellä tunnettu- mahtava esimerkiksi kotona ihan vaan telkkarin edessä rentoutuessa. Originaalit asumme on kulutuksen kestäviä, hurmaavia ja autenttisia juuri niin kuin vain aidot asut ovat! Nyt meiltä löytyy myös uusia ghillie -pukuja ja maastokuviollisia haalareita -täydellisiä metsästäjälle, airsoftiin tai valokuvaajan ulkoreissulle. Eli etsitpä sitten siistiä naamiaisasua, käytännöllistä työhaalaria tai kulutusta kestävää haalariasua vapaa-ajalle -tsekkaa valikoimamme. Lisäinfoa haalareista. Haalariasut ovat armeijassa useassa eri käyttötarkoituksessa. Esimerkiksi lentäjät käyttävät tulenkestäviä Nomex -pukuja -ne pitävät hyvin lämppä, ja ovat muotoilunsa ansiosta käytössä erittäin mukavia, vaikka pilotti istuisikin paikallaan pitkiäkin aikoja. Haalarit ovat usein myös mekaanikkojen asuna, ne passaavat hommana kuin hommaan toiminnallisuutensa ja lämmönpitokykynsä ansiosta. Amerikassa lentäjän haalareita on nähty myös aivan eri yhteydessä -välttääkseen mudan ja lian tunkeutumisen haalarin sisään, useat tarkka-ampujat ottavat isohkon pilottihaalarin , josta he verkon, kasvillisuuden ja tekokasvien avulla muokkaavat omanlaisensa ghillie -puvun..
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Haalareita joka menoon


Meillä täällä Army Starilla löytyy iso valikoima erilaisia haalareita -esimerkkinä kestävät ja edulliset alkuperäiset mallit, jotka ovat todella charmikkaita ja aitoja!
Tai entäpä valikoimamme aidot kokohaalarit? Ne ovat loistava valinta esim. Tavallisen vaatetuksen päälle, piämään sinut puhtaana. Mm. Tanskan armeijassa tällaiset annetaan joka alokkaalle heti ensimäisenä päivänä. He käyttävät asua esim. Kasarmia siivotessaan, kuraisia kenkiä tai aseita putsatessaan -näin univormut pysyvät puhtaina ja siisteinä. Käytännöllinen suojapuku kelle tahansa.
Suosion huipulla paistattelee kuitenkin lentäjänn haalarit Ne ovat joka lentäjän paras kaveri, tulta hylkivä materiaali viimeistelee käytännöllisyyden. Toinen suosikki on valikoimamme Ghillie -puku, jonka verkkomateriaaliseen pintaan kiinnitetyt kankaanpalaset ja langat auttavat naamioimaan kenet tahansa maastoon kuin maastoon. Valikoimassamme on myös puku, johon voit itse lisätä haluamiasi osia.
Eli jos etsit upeaa armeijahaalaria, maastossa ryömimiseen, varaston siivoamiseen tai naamiaisiin, meiltä löydät varmasti tilanteeseen sopivan asun.