Army -hihattomat miehille - Armeijatyyliset hihattomat ja "wife -beaters" -topit

Maastokuvioiset hihattomat miehille aitoon armeijatyyliin, myös yksivärisiä tarjolla. Hyviä aluspaitoina paidan tai puseron alla, tai lämpimänä päivänä ihan sellaisenaan.

Meidän armeijatyyliset hihattomat paidat, toiselta nimeltään wife-beaters -paidat, ovat erittäin laadukkaita, ja passaavat yleensä jokaiselle. Löydät ison valikoiman maastokuviollisia hihattomia ja yksivärisiä wife-beaters -paitoja. Täältä löydät joka kukkarolle sopivan paidan, joita et ihan jokaisesta verkkokaupasta löydä. Nämä hihattomat sopivat sekä pahoille pojille että herrasmiehille, yksivärisinä tai maastokuosilla.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Toppi -aluspaita jonka suosio räjähti


Aluspaita ei enää nykypäivänä ole vaatekappale, joka pitää pitää piilossa toisen paidan alla. Toki sitä voi edelleenkin käyttää aluspaitana vaikka kauluspaidan alla, sillä se on loistava pitämään hien poissa iholta sekä päälispaidasta -kevätpäivien pelastaja! Mutta kuten sanottu, topit ovat löytäneet tiensä myös sellaiseksi käytettävänä.
Nykyään tätä hihatonta klassikkopaitaa näkee katukuvassa kesäaikaan todella paljon. Väreistä ja malleista kun ei ole pulaa, voit valita juuri sinun tyyliisi ja asuusi passelin paidan. Mikään ei ole mahtavampi vaate kuin ilmava paita esim. Pyöräilyreissuille, rannalle, tai vaikka mukavaan puistopäivään.
Entäs kuntosali? Puuvillainen tai teknisestä kankaasta valmistettu toppi on tosi mukava ja rento vaate, joka hengittää ja mukautuu liikkeisiisi urheillessa.
Useat upeat mallimme ja kuosimme tarjoavat vaihtoehtoja vaikka koko vuoden tarpeiksi. Yhdistä vaikka suosikki -reisitaskuhousuihisi, ja kesätyyli on valmis.