× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Reisitaskuhousut miehille

Army Starin reisitaskuhousut ja armyhousut ovat kestäviä armeijahousuja reisitaskuilla ja niillä on hyvä istuvuus. Reisitaskuhousuista on tullut viime vuosien aikana trendikkäät, ja niitä näkyy usein katukuvassa. Niitä kutsutaan myös cargohousuiksi tai työhousuiksi. Valikoimaamme kuuluu sekä maastohousuja että reisitaskuhousuja armeijaväreissä. Housujen tyyli on haettu suoraan aidoista armeija- ja taisteluhousuista - saat takuuvarmasti armyhousut, joista ei puutu aitoutta, sharmia, tyyliä ja kestävyyttä. Reisitaskuhousut kestävät vuodesta toiseen ja niiden ajattoman tyylin ansiosta voit käyttää niitä muuttuvista trendeista huolimatta.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Reisitaskuhousut - ajatonta armeijamuotia


Reisitaskuhousut nähtiin ensimmäisenä brittijoukkojen yllä vuonna 1938, josta mm. jenkkiarmeija adoptoi tyylin 40-luvun kieppeillä. Housut nimettiin tilavien reisitaskujensa mukaan - näihin taskuihin laskuvarjohyppääjien oli helppo ottaa mukaan kaikki tarvittava radiovastaanottimesta lisäammuksiin. Nykypäivän reisitaskuhousut ovat karskit miesten arkihousut. Ikoniset, isot taskut löytyvät edelleen kaikista malleista, ja tekevät pikkusälän mukana kantamisesta helppoa. Materiaali on samaa kestävää laatua, jotka tekevät housuista suosikkivaatteesi vuosiksi eteenpäin. Rento malli takaa käyttömukavuuden -istuvuutta voit säätää lahkeiden ja vyötärön säätönauhoilla.
Jos sinulla on hakusessa raaka, maskuliininen tyyli, ovat reisitaskuhousut varma valinta. Tämä vaate ei koskaan poistu katukuvasta ja muodista! Pukeudu tyylikkäästi armeijahenkeen. Halusitpa sitten maastokuosilliset tai yksiväriset, löydät etsimäsi varmasti Army Starin valikoimista.