Puserot miehille

Jos etsit uniikkia puseroa, Army Starin valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Täältä löydät sekä raikkaan värisiä, urheilullisia huppareita, alkuperäisiä Tanskan puolustusvoimien kommandovillapaitoja ja siistejä Physical Training -collegepaitoja, joita myydään United States Marine Corps:in lisenssillä. Meillä on upeita armeijatyylisiä puseroita, joissa on siistejä motiiveja ja printtejä, miehelle, joka pukeutuu rennosti tai panostaa katutyyliin. Tältä ja seuraavilta sivuilta löydät villapaitoja, huppareita ja muuta armeijamuotia. Laatu on huipussa ja puseroita voi käyttää erilaisten maskuliinisten miestenvaatteiden kanssa.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Miesten paidat armytyyliin, ruutukuosilla tai upeissa perusväreissä


Olipa sinulla hakusessa upea ruutupaita baarireissulle tai työpäivän kauluspaita, lyhythihaisena tai pitkähihaisena, Army Starin valikoimasta löytyy varmasti mieluinen paita!
Kauluspaidat ovat muuttuneet vuosien varrella siitä perinteisestä toimiston pakkopullapaidasta yksi miesten vaatetuksen suosikeista, sillä erilaiset versiot ja mallit takaavat markkinoilla olevan aina juuri tilanteeseen sopiva paita. Pitkähihaiset mallit lämmittävät kylmemmilläkin keleillä, kun taas lyhythihaiset ovat parhaimmillaan kesäkeleillä ja esimerkiksi toimistossa.
Saatavilla on tuhoton määrä erilaisia malleja, värejä, kuoseja ja materiaaleja. Valikoimamme kattaa suuren määrän erilaisia vaihtoehtoja, kuten maastokuvioiset paidat, klassisen armeijanvihreät paidat tai vaikkapa klassiset ruutukuosiset metsurin paidat. Valitse suosikkisi!