Armeijatyyliset kesätakit ja vintage kesätakit miehille

Army Star tarjoaa sekä ronskeja armeijatyylisiä vintage kesätakkeja että hillitympiä vintage army kesätakkeja. Voit itse päättää, haluatko uniformutakin vai hillitymmän armeijatyylisen takin. Alla näet takkivalikoimamme, jotka sopivat erinomaisesti Suomen kevääseen ja kesään. Takit ovat kevyitä ja hyvännäköisiä ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sen tyylinen takki, josta et osannut unelmoidakaan. Siirry kesätunnelmaan ja tilaa jo tänään!
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Armeijatyyliset kesätakit ja military tyyliset kesätakit suomen kesään


Kesätakin löytäminen on aina todellinen nautinto, sillä se merkkaa kesän tuloa.
Army Stars -varasto pursuaa siistin näköisiä military-takkeja ja klassisia tyylejä kesäkäyttöön. Mielestämme jokaisella miehellä tulisi olla armeijatyylinen takki, joka sopii täydellisesti sekä kesän shortseihin että farkkuihin. Löydätkin laajan valikoiman kevyttä päälle pantavaa niin puhtaassa armeija tyylissä sekä esim. maastokuviollisena ja klassisen oliivinvihreänä ja vaaleanharmaana, sekä samat mallit yksivärisinä. Valikoimaan kuuluu myös kesätakit monissa eri materiaaleissa, kevyestä polyesteeristä valmistettuihin tuulitakkeihin ja erilaisiin kangasmateriaaleihin, jotka on saatavilla maastokuviollisena, sekä tummissa että vaaleissa väreissä, jotka sopivat täydellisesti kesäpäiviin ja Suomen vaihtuvaan säähän. Military-tyyli on täydellinen, jos etsit jotain, jolla parantaa asustettasi tai haluat saada enemmän katutyyliin istuvan lookin.
Muista myös katso ainutlaatuiset vintage-takit, joissa on täysin omanlaisensa tyyli. Löydät kaikki nämä Army Starin valikoimasta.