× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Kuoritakit miehille - outdoor takit - suoja tuulta ja sadetta vastaan

Outdoor/kuoritakki on kevyt takki, jonka ensisijaisena tarkoituksena on suojata tuulelta ja sateelta. Kuoritakkeja käytetään yleensä pitkähihaisen välikerrospaidan kanssa ja kylmillä ilmoilla esim. fleecetakin kanssa. Army Starin kuoritakit ovat korkealaatuisia. Meiltä löydät ainoastaan outdoor takkeja, joiden hinta-laatusuhde on kohdallaan.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Kuoritakit -suunniteltu ulkokäyttöön


Kuoritakit ovat ohuita, sateenkestäviä, superkestäviä ulkotakkeja, joissa ei useimmiten ole vuorta. Ne on kuin luotuja Suomen välikausiin sateen- ja tuulenkestävyytensä ansiosta. Takki pitää sinut varmasti kuivana piiskaavilta syyssateilta ilman perinteisen sadetakin hiostavaa ominaisuutta -nämä takit nimittäin hengittävät, käytännöllisiä armeijatyyliin!
Kuoritakit ovat omiaan myös kylmemmillä ilmoilla, pääliskerroksena. Muistathan että takin mukana ei yleensä seuraa minkäänlaista vuorta -suosittelemme lisääväsi alle vaikkapa yhden paksummista fleecetakeistamme, tai vaikkapa paksun villapaidan. Lämpimämmillä ilmoilla voit pitää kuoritakkia ihan sellaisenaan -monissa malleissa on kuumemmilla keleillä hyödylliset kainalovetskarit helpottamassa tuuletusta.
Yksinkertaisuudessaan täydellinen arkipäivän takki -olet aina valmis kaikenlaisiin ilmoihin, olipa työmatka tihkusateen tai auringonpaisteen ryydittämä.
Saatavana useissa eri armeijahenkisissä kuoseissa ja -väreissä.