Armeijaliivit miehille - Liivit valokuvaajille ja metsästäjille armeijatyylliin

Täältä löydät armeijahenkiset liivit joka lähtöön! Olipa sen tarkoituksena sitten pitää sinut lämpimänä tai pitää kaikki tarvitsemasi nippelit ja nappelit tallessa ja ulottuvillasi, löydät varmasti sopivan liivin Army Starilta. Meiltä löytyy liivejä yksivärisinä ja maastokuvioituna useisiin eri käyttötarkoituksiin. Valokuvaajana tarvitset useita pieniä taskuja kamerasi osille ja lisukkeille -liiveistämme löytyy tilaa kaikille näille. Tai kenties tykästyt Rothcon tai Fostexin armeijaliiveihin? Jos taas tarvitset lämmittävää lisäkerrosta, meiltä löytyy myös valikoima fleece- ja nylonliivejä. Näillä varusteilla pysyt varmasti lämpimänä talven ympäri.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Liivit miehille - kalastajan, softaajan ja luonnossa liikkujan kaverit


Meiltä löydät kaikenlaiset liivit aina tarvikeliiveistä ihan vaan syyskeleillä lämpöä tarjoaviin liiveihin, eikä väri- ja kuosivaihtoehdoista ole pulaa -kaikki kestävissä materiaaleissa tietty.
Liivi on hyödyllinen vaatekappale ympärivuotiseen menoon. Se lämmittää mukavasti hieman viileämmillä keleillä, ja helpottaa kantamaan kaikkia pikkutarvikkeita mukanasi missä tahansa liikutkin. Kesäkeleillä alle riittää hyvin pelkkä t-paita, ja syksyllä/talvella alle kun lisää paksun hupparin tai vaikka kuoritakin, olet valmis vaikka mille metsäreissulle.
Valikoimasamme myös ihan suoranaisesti tavaran kantoon suunniteltuja liivejä, jotka ovat omiaan vaikka softireissulle -tai miksei kalastusretkelle. Pikkutavarat ovat koko ajan helposti tavoitettavissa!
Valitse maastokuosien ja yksiväristen välillä.