× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Lyhythihaiset paidat – ajatonta armeijamuotia

Kun ilmat alkaa lämmetä, ja päivä vaatii hieman edustavampaa asua, on lyhythihainen army-paita hyvä vaihtoehto. Meiltä löytyy aidot vintage-paidat hienoilla yksityiskohdilla, aidot USAn poliisin paidat, ja USAn puolustusvoimien tyyliin valmistetut paidat. Lyhythihaisten pilottipaitojemme valikoimasta löytyy varmasti pätevä vaihtoehto, kun haluat pukeutua hieman paremmin, mutta arjessa toimivaan tyyliin. Kun taas puhutaan armeijapaidoista, voidaan tyypillisesti puhua paidoista, joissa on kaksi povitaskua, yksi kiinnikenappi ja epoletit (perinnettä ranskankielisestä sanasta epaulettes), joita armeijassa hyödynnetään mm. arvomerkkien ja yksikkömerkkien kiinnittämiseen. Meidän valikoimat sisältää useita eri mallisia paitoja eri materiaaleista valmistettuna. Pilottipaidat on tyypillisesti valmistettu ohuesta ja tosi mukavantuntuisesta puuvillakankaasta, Jenkkipaidat raskaammasta tweedistä ja ulkoilupaitammenopeasti kuivuvasta mikrokuidusta. Olipa päiväsi aktiviteetti sitten metsäretki, ulkomaanreissu -tai ihan vaan ostosreissu kaupungilla -Army Starilta löytyy varmasti tarkoitukseen sopivat paidat.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Lyhythihaiset paidat - ajatonta armeijamuotia


Kun aurinko vihdoin alkaa paistaa ja lämpötilat nousevat hellelukemiin, on lyhythihaiseen vaihtaminen jotenkin juhlallinen hetki! Vetäise lyhythihainen paita päällesi konserttikeikalle, iltakävelylle, turistina Rooman kaduilla seikkaillessa tai vaikkapa anopin synttäreille - tyyli ja mukavuus on taattu.
Valikoimaamme kuuluu sekä yksiväriset klassikkovärilliset paidat sinulle joka tykkää ajattomasta herrasmiestyylistä, että armeijahenkiset paidat piristämään konserttilookkiasi tukkaa Nightwishin keikalla heiluttaessasi. Väreissä löytyy useita armeijaklassikkoja, kuten khaki, oliivinvihreä sekä tietenkin useat eri camokuosit.
Jos metsästät itsellesi siistiä lyhythihaista armeijapaitaa, niin anna Army Starin olla avuksesi. Miehekkäät, ajattomat paidat odottavat!