× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Lyhythihaisia army t-paitoja ja armeija t-paitoja miehille

Suuri valikoima lyhythihaisia army t-paitoja. Tästä löydät monia upeita malleja armeijaväreissä, maastokuvioissa tai siisteillä printeillä. T-paidat ovat useimmille osa arkivaatetusta eli niissä on oltava valinnanvaraa. Army Star tarjoaa ehkä netin laajimman valikoiman juuri army- ja maastokuvioisia t-paitoja, jotka löytyy tästä alta. Meillä on myös korkealaatuisia neutraaleja perusvaatteita sekä t-paitoja urheiluun ja treeneihin.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Lyhythihaiset t-paidat armeijatyylisenä, vintagena ja yksivärisinä


Me täällä Army Starilla olemme samaa mieltä useiden miesten kanssa - t-paitoja ei voi koskaan olla liikaa! Päinvastoin, on mahtava tietää että kaapista löytyy aina puhdas t-paita viikon jokaiselle päivälle, ja näin rento, hyvännäköinen arkilookki on taattu. Ja koska vaihtelu virkistää, täytä kaappisi erilaisilla paidoilla - yksivärisllä, maastokuvioiduilla tai vaikka upeilla vintage-malleilla.
Kokoelmaamme kuuluu iso kasa erilaisia tosi armeijahenkisiä paitoja. Esimerkiksi vintage-paitamme näyttävät järjettömän upeilta farkkujen kaverina, niiden karski kulutettu lookki täydentää asun kuin asun. Tai entäpä yksiväriset, simppelit paitamme, joiden pehmeääkin pehmeämpi puuvillamateriaali tuntuu mahtavalta iholla, taaten koko päivän kestävän mukavuudentunteen. Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä esittelemme aidoilla maastokuoseilla varustetut t-paitamme muuntavat arkipäivän lookkisi karskimmaksi armeijahenkiseksi asuksi, joka erottuu katukuvasta edukseen.
Olipa tyylisi mikä vain, meidän t-paidoista löydät varmasti juuri sinulle passelin paidan!