M65 armeijatakit miehille

M65 armeijatakki on ikoninen armytakki, joka on ollut vuodesta 1965 suosituin armeijatakki sekä sotilaitten että muotiharrastajien parissa. M65 takki esiteltiin ensimmäistä kertaa uraauurtavalla designilla ja se on yhä tänäkin päivänä käyttökelpoinen ympärivuotinen takki. Se on täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten esim. irtovuori, korkea kaulus, paljon taskuja ja piilotettu huppu kauluksessa. Mallia on muokattu ja parannettu vuodesta 65, mutta alkuperäisestä tyylistä ei voi olla erehtymättä. Alta löydät suuren valikoiman klassisia armeijavärejä ja maastokuoseja ja streetwear-tyylisiä malleja.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

M65 -takki -käytännöllistä ja kestävää muotia


M65 -takki edustaa käytnnöllistä armymuotia -se on toiminnallinen joka jampan arkeen sopiva takki, jonka yksityiskohdat tarjoavat lyömätöntä käytännöllisyyttä upeaan tyyliin. Voit mm. muokata takin lämmittävyyttä päivän lämpötilasta riippuen -useimmissa takeissa on irrotettava vuori. Vakiovarusteisiin kuuluu 4 läpällistä etutaskua jossa kaikki pikkutavarat seuraa mukana, vyötärön säätönyöri auttaa istuvuuden ja lämmön säätelyssä, sekä nk. Stand up -collar, jonka sisään yleensä on vielä piilotettu huppu -tosi kiva sateen yllättäessä kotimatkalla.

M65 -takki -armeijasta Hollywoodiin


Harva takki on saanut niin paljon julkisuutta kuin M -kuusvitonen! Kummitteleeko mielesi perukoilla kuva siitä coolista armeijatakista - no se on varmastikin juuri tämä takki. Se on ollut mukana tosi monissa sota-aiheisissa leffoissa ja valokuvissa.
Takki tuli markkinoille ensimmäisen kerran vuonna -65, jolloin se vastaanotti Vietnam-mallin ja sitä pidettiin eniten käytettynä armeijatakkina. Materiaali vaihdettiin modernimmaksi ja kestävämmäksi, mm. vetoketju ilmestyi nappilistan tilalle (napit kun aukenivat liian helposti maassa ryömiessä.
Myöhemmin M65:sta tuli siviilienkin suosima takki, eritoten 60 -ja 70 -luvuilla, kun armeijan ylijäämäputiikit myivät takkeja eritoten sotaa vastustaville hipeille. He ompelivat takkeihin protestiksi rauhanmerkkejä kun taas takkeja ostaneet veteraanit hankkivat niitä vain muistoiksi.
Sittemmin takki on löytänyt tiensä myös valkokankaalle, ja se muistetaan eritoten Al Pacinon, Sylvester Stallonen ja Robert De Niron kantamana.
Nykypäivänä M65 uppoutuu katukuvaan helposti, ja suuret muotitalot käyttävät sitä uusien luomustensa inspiraationa.