× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Maastohousut miehille - karski armeijatyyli

Jos etsit makeita maastohousuja, olet löytänyt oikean paikan! Army Starilla myydään karskeja housuja, jotka jo vuosien ajan ovat olleet osa katukuvaa. Maastohousut suunniteltiin sotilaille maastoutumisen avuksi, nykypäivänä niitä käytetään pääasiassa päinvastaiseen tarkoitukseen: massasta erottumiseen, tyyli, joka erottuu klassisesta tyylistä ja antaa yksilöllisen ilmeen.
Housut antavat sähäkkyyttä arkityyliisi ja yhdistämällä ne klassiseen t-paitaan tai paitaan, katumuoti saa ripauksen armeijatyyliä, joka on sekä moderni että miehekäs.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Maastohousut jokaiseen makuun


Meiltä löydät autenttisia maastohousuja sekä modernisoituja, muodikkaampia malleja. Valikoimastamme löytyy myös uusia, moderneja maastokuoseja. Ne on luotu uutta teknologiaa hyödyntämällä, ja kuosit ovat niin toimivia, että sotilaita on lähes mahdotonta havaita. Tutustu esimerkiksi Tanskan sotilailla käytössä olevaan Multicam -kuosiin.
Valikoimassamme on myös eri maille tyypillisiä maastokuoseja. Yksi näistä on klassinen Woodland -kuosi, joka yleensä ilmestyy useimman mieleen maastokuviosta puhuttaessa. Se on myös muotitalojen useimmiten käyttävä maastokuvio - ja ei tarvitse kuin kääntää katseensa Hollywoodiin, ja kuosi hyppää silmille useiden tähtien päältä ja sadoista elokuvista.
Mikä kuosi sinulla olikaan mielessäsi, se löytyy mitä varmemmin Army Starin riveistä. Saatavana myös housuja perinteisissä armeijaväreissä (yksivärisenä). Yhdistä vaikkapa yksiväriseen t-paitaan ja suosikkitennareihisi ja olet valmis vaikkapa iltaan kaupungilla tai työpäivään.