× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Maastokuviolliset takit

Kaikki maastokuviolliset takit koottuna yhteen paikkaan! Suuresta valikoimastamme maastokuviollisia takkeja löytyy takki jokaisen makuun. Löydät esimerkiksi ylijäämähuutokaupasta ostettuja military-takkeja. Meillä on myös trendikäs maastokuviollinen streetwear-tyylin innoittama mallisto. Valikoimaan mahtuu malleja kaikkiin vuodenaikoihin. Lämpimistä ja vuoratuista bomber-takeista kevyisiin kesätakkeihin. Maastokuviolliset takit ovat ansainneet paikan monen vaatekaapissa sillä niillä voi luoda siistin ulkonäön muuten rentoon lookkiin. Maastokuvion luonnollinen muoto luo asusteelle raakaa pintaa ja silmiinpistävää kontrastia. Katso lisää alla olevasta valikoimasta.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Maastokuviollinen takki - lisää mallista


Maastokuviollisia takkeja käytettiin alunperin sotilaiden maastoutumiseen, jonka takia kuoseja löytyy montaa erilaista, jotta maastoutuminen onnistuu erilaisissa ympäristöissä. Mitä enemmän kuvio on onnistuttu mallentamaan tiettyyn ympäristöön, sitä paremmin se erottuu muusta maastosta. Siksi erilaisia kuvioita löytyy lukemattomia. Jotkin kuviot ovat yleisimpiä ja sopivat hieman erilaisiin ympäristöihin, esimerkiksi woodland-maastokuviointi. Toiset kuviot ovat hieman erikoistuneenpia mm. oranssinpi pohjoisen syksyyn sulautuva kuvio. Tälläistä kuviota käyttävät usein metsästäjät.
Maastokuviota ajatellen tarkoitus on, että se piilottaa sitä käyttävän henkilön. Näin ollen kuvion värit on koottu yhteen sattuman varaisesti jäljitellen luonnon ja ympäristön muotoja ja värejä. Täten kuvio luokin omanlaisensa tyylin, joka istuu myös tavallisenpiinki vaatteisiin kaupunkiympäristössä luoden hienon kontrastin. Katukuvassa maastokuvion alkuperäinen tarkoitus onkin sen vastakohta: maastoutumisen sijaan se antaa kantajalleen huomiota ja silmäänpistävyyttä. Kun puhutaan huomion herättämisestä mainittakaamme hieman erikoisempia maastokuvio värivaihtoehtoja. Takit löytyvät myös nimittäin esimerkiksi pinkkeinä, keltaisina ja oransseina. Nämä värit ovat olleet suuri hitti varsinkin Amerikassa ja ne lähestyvät nyt myös Suomea. Takkeja on saatavilla monissa eri tyyleissä, niin mallin, materiaalin ja sovituksen puolesta. Ne sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat erottua väkijoukosta. Villimmät värit ovat kuitenkin vain pieni osa suurta valikoimaamme. Nyt voit päästä käsiksi maastokuviollisiin bomber-takkeihin, liiveihin ja klassisiin M65 Field-takkeihin. Käytännölliset takit ovat välttämätön osa jokaisen miehen vaatekaappia. Olematta liian ylpeitä itsestämme, olemme varmoja, että löydät täältä loistavia ehdokkaita vaatekaappiisi. Löydä omasi suuresta valikoimastamme helposti ja varmasti.