× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Puserot miehille

Jos etsit uniikkia puseroa, Army Starin valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Täältä löydät sekä raikkaan värisiä, urheilullisia huppareita, alkuperäisiä Tanskan puolustusvoimien kommandovillapaitoja ja siistejä Physical Training -collegepaitoja, joita myydään United States Marine Corps:in lisenssillä. Meillä on upeita armeijatyylisiä puseroita, joissa on siistejä motiiveja ja printtejä, miehelle, joka pukeutuu rennosti tai panostaa katutyyliin. Tältä ja seuraavilta sivuilta löydät villapaitoja, huppareita ja muuta armeijamuotia. Laatu on huipussa ja puseroita voi käyttää erilaisten maskuliinisten miestenvaatteiden kanssa.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Laaja valikoima miesten puseroita


Meiltä löydät jatkuvasti uusiutuvan valikoiman armeijahenkisiä puseroita! Riveistämme löytyy useita eri malleja aina nykypäivän uusimmista malleista ja teknologioista aina toisen maailmansodan aikaisiin retropuseroihin ja vuoden ympäri lämmittäviin collegepaitoihin.
Etsitpä sitten tyylillesi passelia aitoa merimiespaitaa tai vaikkapa karskia Rothcon treenicollegea, voit olla varma että valikoimastamme löytyy useita eri vaihtoehtoja -ongelmaksi jää vain hienoimman valitseminen. Mallit eroavat toisistaan suuresti -valikoimassa on useita eri paksuuksia ja malleja, joista toiset ovat luotu pitämään sinut lämpimänä kylmimmissäkin oloissa, kun taas toisissa on panostettu enemmän muodikkuuteen. Jokaisen paidan materiaali on mukava päivittäiseenkin käyttöön, ja leikkaus on aina huoliteltu.
Sukella armeijatyylisten paitojen ja puseroiden maailmaamme, ja löydä oma suosikkisi -olipa sinulla haussa juhlapaita, työpaita tai vapaa-ajan vaate!