Armeijatyyliset parkatakit miehille - täydellinen Suomen talveen

Army parkatakit ovat alunperin USA:n ilmavoimien kehittämä tuote lentäjille ja henkilökunnalle, jotka oli sijoitettu arktisille tai muille erittäin kylmille alueille. Armeijatyyliset parkatakit ovat yleensä tavallisia takkeja pidempiä ja niissä on huppu, jonka voi kiristää niin että kasvot ovat lähes kokonaan suojassa kylmyydeltä - tärkeä yksityiskohta kehon lämpötilan ylläpitämiseksi. Army Starin armeijatyyliset parkatakit ovat, kuten alkuperäismallikin, lämpimiä ja pitempiä kuin tavalliset takit. Armeijatyyliset parkatakit sopivat erinomaisesti Suomen viileään syksyyn ja kylmään talveen, jos haluat pysyä lämpimänä ja näyttää samalla miehekkäältä.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Parkatakit ja -jakit - taistaluun kylmyyttä vastaan armeijatyylisesti


Parkatakit ovat osa loistavaa armeijamuotia ja ne sopivat hyvin suomen sääolosuhteisiin niin syksyyn että talveen, jolloin kylmyys on ehdoton seuralaisesi. Parkatakki antaa suojaa erityisesti kylmällä säällä, jolloin sen pituus, ja joissakin tapauksissa huppu, helpottavat kehoa lämmöneristystä.
Parkatakki on erityisen suosittu kahdella mallilla, N-3B ja Fishtail. N-3B-mallisen parkatakin hupun voi kiristää niin että hupussa on vain pieni aukko, josta nähdä ulos. Kiristyksen mahdollisuuden ansiosta se on erittäin tehokas kylmällä säällä, sillä se suojaa korvia ja päätä - vähentäen huomattavasti kylmän tunnetta. Tämä on myös yksi hyvinharkittu osa armeijatyyliä.
Fishtail-malli on saanut nimensä siitä, että sen alaosa jakautuu kahtia. Tällainen parkatakki oli armeijan muodissa monen vuoden sen käytännöllisten ominaisuuksiensa ansiosta. Jakautuva selusosa alaselässä mahdollistaa paremman liikkuvuuden jaloille tehden liikkumiseta helpompaa sekä antaen suojaavan ulkokerroksen perusunivormun päälle.
Brittiläiset musiikkiin ja muotiin kiinnostuneet sekä MOD-alakulttuuriin kuuluvat nuoret tekivät parkasta jälleen muodikkaan ostaessaan takkeja armeijan ylijäämämyymälöistä ja käyttäessään niitä ajaessaan skoottereilla. Sittemmin parkatakkeja on nähty elokuvissa ja muotilehdissä sekä miesten eniten suosituimpana takkina.