Pitkähihaiset armeijapaidat miehille - Osta klassisia pitkähihaisia armeijapaitoja

Olipa tyylisi sitten pitkähihaiset armeijahenkiset paidat, uniformupaidat kuten poliisipaidat, tai ronskit metsurinpaita - meidän valikoima kattaa kaikki mallit! Kuten kaikki muutkin tuotteemme, myös kaikki piktähihaiset paitamme ovat parasta laatua. Useimmat paitamme sopivat mainiosti arkikäyttöön -tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja toiset taas passaavat vaikkapa harrastuksiin tai erilaisiin naamiaisiin, pukeudu vaikkapa merimieheksi! Jos etsit jotakin tiettyä, ota meihin yhteyttä - aloitamme paitasi metsästyksen saman tien! Muistathan, meiltä löytyy myös lyhythihaisia paitoja esimerkiksi kesäkeleille!
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Pitkähihaiset paidat ympärivuotiseen menoon


Pitkähihaiset paitamme ovat mainio vaate ympärivuotiseen menoon, valiste vain parhaiten menoihisi sopiva kuosi ja malli!
Jokaisen vaatekaappi kaipaa pitkähihaista kauluspaitaa. Ne sopivat päällesi arkena esim. Ruutukuosillisena tai maastokuvioituna - tai jopa vintage-lookilla, maskuliiniseen karskiin tyyliin. Vai oliko päivän ohjelmassa sukujuhla tai ihan vaan neuvottelu? Vetäise päälle hieman hillitympi kuosi, tai vaikka yksivärinen paita, ja tyylisi on taattu.
Paitapuserot ovat yksi niistä harvoista vaatekappaleista jotka eivät joudu kaapin pohjalle vuodenaikojen vaihtelusta huolimatta. Voit käyttää kauluspaitaa myös esimerkiksi kevyenä takkina kesäkeleillä: metsurin ruutukuosillinen paita ja alle vaikka valkea t-paita ja komea, karski lookki on valmis. Kevyempimateriaalisia paitoja voit pitää ihan sellaisenaankin kesälläkin, avaa nappi tai pari rennompaa lookkia varten. Valitse suosikkisi laajasta valikoimastamme.