× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Pitkähihaiset t-paidat miehille - maastokuvio, army värit, printti ja yksiväriset

Tästä löydät pitkähihaisia t-paitoja maastokuvioilla tai pitkähihaisia armeija t-paitoja. Meillä on nimittäin hyvä valikoima kaikenlaisia pitkähihaisia t-paitoja. Tästä löydät mm. Henley t-paitoja, jotka tunnetaan myös Grand Dad -aluspaitoina, lämpimiä termoaluspaitoja, hengittäviä urheilumalleja ja neutraaleja hyvälaatuisia peruspaitoja. Koska olemme armykauppa, meidän valikoimastamme löytyy myös monia erilaisia maastokuviomalleja. Tästä suuresta valikoimasta löydät varmasti jotain sopivaa juuri sinun vaatekaappiisi.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Pitkähihaiset t-paidat armeija-, klassikko- tai sporttiseen tyyliin


Tämän valikoiman paitoja on todella mukava käyttää vuoden ympäri. Pitkähihainen malli lämmittää mukavasti hieman kylmemmilläkin keleillä, ja onkin omiaan nimenomaan syys- talvi- ja kevätkaudelle. Tarvittaessa voit vaan rullata hihat ylös, ja paitasi vastaa normi t-paitaa.
Halusimme kattaa valikoimallamme ihan perinteiset, simppelit pitkähihaiset sekä karskeilla armeijahenkisillä yksityiskohdilla koristellut paidat - tutustu vaikkapa nappilistalla varustettuun vaarinpaitaan, sporttimalliseen, tekniseen paitaan tai vaikka karskeihin taistelupaitoihimme.
Jokaisen miehen arkipäivän pelastaja taistelukentälle ja kotisohvalle - Army Starin pitkähihainen t-paita pitää sinut lämpimänä.