Armypoolot miehille

Poolopaita sopii kaikenlaisiin tilanteisiin ja on miesten suosikki, kun he valitsevat vaatteita. Se sopii rennoille kävelyretkille rannalle, jossa sen voi yhdistää armyshortseihin tai iltatilaisuuksiin, joissa voit yhdistää sen siisteihin housuihin. Poolopaita on ollut olemassa vuosikymmeniä ja sen ajaton tyyli tekee siitä edelleen suositun vaatteen miesten vaatekomeroissa.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Poolopaidat - armeijamuotia vuosien varrelta


Kuten monet muutkin muodin suosikkivaatekappaleet, myös poolopaidat tulevat alun perin urheilun maailmasta. Tennispelaaja Rene Lacoste toi paidan kansan tietoisuuteen rikkomalla perinteisen tennisvaatetuksen normeja astelemalla pelikentälle tässä pehmeässä puuvillaisessa kauluspaidassa. Puuvillainen materiaali oli kevyt ja viileä, ja pystyyn nostettava kaulus suojasi niskaa paahtavalta auringolta. Nykypäivänä poolo on mukautunut todelliseksi arkipäivän klassikoksi.
Me täällä Army Starilla uskomme että jokaisen miehen vaatekaappiin tulisi kuulua ainakin yksi poolopaita - se on kaikkien tilanteiden pelastaja mukautuvaisuutensa ansiosta. Siinä on onnistuneesti yhdistetty urheilullisuus ja muodikkuus, ja siitä on luotu useita erilaisia versioita armeijatyyliin, sporttityyliiin, eleganttiin tyyliin yms. Käytännöllinen kaulus ja lyhyt nappilista kuuluvat joka tapauksessa kaikkien mallien vakiovarusteisiin. Malliltaan rento paita on mukava päällä näyttämättä säkkimäiseltä.
Valikoimastamme löydät klassiset, ajattomat poolot perinteisinä malleina ja armeijahenkisnä malleina. Pukeudu pooloon työpaikalle, turistireissulle...tai Lacosten tyyliin tenniskentälle.