Sadeviitat miehille - Sateensuojasi joka kulkee aina mukanasi

Uniikki valikoima kevyitä ripstop -nylonista valmistettuja sadeviittoja sekä armeijan väreissä sekä useissa eri maastokuvioissa. Nämä ovat niin kevyitä ja kompakteja, että et aina edes huomaa sen olevan mukana laukussa. Ripstop hylkii vettä loistavasti, ja kestää kovaakin sadetta. Sadeviittamme eivät ole vain superkevyitä ja sateenkestäviä -ne ovat myös uskomattoman monikäyttöisiä. Army Starin sadeviittoja voi käyttää normaaliin tapaan sateensuojana, pyöräillessä, laavuna, pressuna tai hätätapauksessa makuupussin suojana. Ne ovat käteviä myös reppumatkalaisille, sillä viitamme on mitoitettu peittämään isommaknin kantamuksen.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Sadeviitta -toiminnallinen kaveri sadekeleille


Sadetakit ja housut pitävät sinut varmasti kuivana kaikenlaisilla sadekeleillä, mutta vain sadeviitta pitää myös selässäsi mukana kulkevan rpun kuivana. Sadeviitta, toiselta nimeltään sadeponcho on mielettömän kevyt pitää mukana, pistä vaikka mukaan reppuun arkipäivien pelastukseksi. Useimmat takkimme toimitetaan pienessä suojapussissa.
Sitä useimmiten unohtaa kuinka käytännöllinen poncho cvoikaan olla. Viitan alle kun ei peitu pelkästään pää, kroppa ja kädet, vaan myös jalat! Ehdottomasti helpoin vaihtoehtosi esim. Töihin pyöräillessä.
Entäs festarireissut? Sadeviitasta tuntuu tulleen myös festareita kiertävien ykkösvaruste -se kun on todella kevyt ottaa lmukaan, mutta toimii myös esim. Piknik -alustana, teltan suojuksena, makuualustana märkää maata vasten -tai jopa laavuna tarpeen vaatiessa! Ja koska sadeviitta on avonainen sivuilta, pääsee liika lämpö helposti haihtumaan viitan alta -ei ”kasvihuoneilmiötä”.
Valiste suosikkisi maastokuvioitujen ja yksiväristen välillä. Heitä hyvästit läpimärille pyöräretkille ja hommaa oma sadeviittasi meiltä!