Cargoshortsit ja army shortsit miehille

Olemme keränneet suuren valikoiman makeita army shortseja ja cargoshortseja. Löydät mm. monia muodikkaita aitojen armeijashortsien jäljitelmiä. Valikoimaamme kuuluu monia eri värejä ja melkein yhtä paljon erilaisia maastokuoseja. Valikoimaan kuuluu myös monia erilaisia shortseja ja polvimittaisia housuja. Kun ensimmäiset kesäiset lämpötilat ovat mittarissa, on päästävä nopeasti ulos nauttimaan lämmöstä. Cargoshortsit jalassa sinun ei tarvitse huolehtia painavista laukuista tai repuista, voit täyttää housujen monet taskut ja olet valmis kesän seikkailuihin. Löydä tästä shortsisi!
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Cargoshortsit, polvimittaiset ja chinos-shortsit juuri sinulle


Shortsit ovat kaikista mukavimmat päälle pantavat lämpöasteiden kohotessa. Niissä on tyypillisesti löysä ja mukava istuvuus ja avoimet lahkeet mahdollistavat sen, että ilma pääsee paremmin sisään kuin pitkissä housuissa. Lisäksi shortsien lyhyet lahkeet eivät rajoita liikkuvuutta toisin kuin housuilla on tapana. Jos toivot näiden kahden yhdistelmää, niin suosittelemme sinua kokeilemaan cargoshortseja. Cargoshortsien taskut on sijoitettu siten, että pienetkin mukana kulkevat asiat mahtuvat täydellisesti sään ollessa ihanteellinen.
Monet shortsimme ovat saaneet inspiraatiota armeijan vaatetuksesta - saat siis ainutlaatuista sekä ronskia vaihtelua. Armeijatyyliset shortsit ovat tuleet vuosien mittaan osaksi katukuvaa ja ovat loistava esimerkki siitä, kuinka ajattomia armeija vaatteet ovat. Jos siis haluat shortsit, joihin pujahtaa kerta kerran jälkeen ja vuosi vuoden jälkeen, tulee sinun tilata pari armeijatyylisiä shortseja Army Starilta!