× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Softshell takit miehille - hengittävä ja mukava takki

Softshell takit tunnetaan materiaalista ja yksinkertaisesta designista, josta on tullut todella suosittu. Softshell takki on kevyt malli, joka kestää kohtalaisia sadekuuroja ja tuulenpuuskia. Softshell takit ovat tavallisesti mukavampia käytössä ja hengittävämpiä kuin kuoritakit, mutta vähemmän säänkestäviä. Softshell takkia voi käyttää fleecetakin tai villapaidan kanssa viileinä päivinä.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Softshell -takit


Softshell -takkien materiaali antaa kehollesi vapauden liikkua. Se on omiaan pitämään sinut lämpimänä ja tuulelta suojattuna - ilman hiostavia kalvopinnoitteita. Materiaali päästää hien kosteuden lävitseen ja antaa ihosi hengittää. Koska softshell -takeissa ei ole kuoritakkien kalvopinnoitetta, ne eivät ole täysin vedenpitäviä - mutta ajavat asian pienen tihkusateen yllättäessä. Toisaalta ne taas ovat aika lämpimiä, toisin kuin vuorettomat kuoritakit. Tuulensuoja takaa ettet palele kovemissakaan syysmyrskyissä. Lisää alle ohut fleece tai tekninen paita, ja tarkenet kylmempinä syyspäivinäkin.
Softshell -takit ovat omiaan sinulle, joka tykkää liikkua aktiivisesti ulkoilmassa, ne kun päästävät hien luoman kosteuden lävitseen, mutta myös lämmittävät tarpeeksi. Jos epäilet että takin hengittävyys ei riitä pitämään sinua kuivana, voit vaita mallin, jossa kainaloihin on asennettu vetskarit -zip! ja sinulla on superhyvin tuuletettu takki!
Tästä upeasta takista on saatavilla useita eri versioita, erilaisissa maastokuoseissa ja armeijahenkisissä väreissä, miehekkääseen tyyliin.