× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

T-paidat miehille - Maastokuvio, printti ja yksiväriset

Suuri valikoima t-paitoja miehille. Tästä löydät t-paitoja mm. maastokuosisina, armeijavärisinä ja makeilla printeillä. Meillä on myös laaja valikoima suosittuja vintage-malleja printeillä sekä ilman printtejä. Valikoimamme sisältää aina yli 100 erilaisia mallia lyhythihaisia ja pitkähihaisia armytyylisiä t-paitoja. Mistään muualta et löydä niin suurta ja hyvin varustettua valikoimaa. Jos raaka armeijatyyli ei ole sinun juttusi, meiltä löytyy myös perusvaatteita neutraaleissa väreissä, jotka sopivat muihin armyvaatteisiin erittäin hyvin. Tutustu alla suureen valikoimaamme tai valitse valikosta vasemmalla lyhyt- tai pitkähihainen mallisto.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Miesten t-paidat yksivärisinä ja maastokuoseissa


T-paidat ovat todella vakiinnuttaneet asemansa miesten arkipäivän vaatetuksessa, niitä ei koskaan ole liian montaa!
Siispä päätimme kantaa kortemme kekoon ja kasata kauppamme valikoimaan suuren t-paitaosaston, josta löydät mielettömän määrän upeita erilaisia t-paitoja sekä yksivärisinä että erilaisissa armeijakuoseissa. Valikoiman paidoilla täydennät armeijahenkisen lookkisi täydelliseksi - ehkäpä löydät jopa seuraavan suosikki t-paitasi! Vilkaiseppa vaikka paitojamme joita koristaa aito armeijan logo kulutetulla kankaalla, autenttisia maastokuvioisia paitoja tai ihan perusmallin arkipaitoja.
Koska tiedämme, että loistava t-paita ei vain näytä tosi hyvältä mutta myös tuntuu mukavalta, olemme panostaneet laadukkaisiin, hyvin istuviin paitoihin, joiden materiaali on käytössä mitä pehmein - kestävyyttä unohtamatta.
Tutustu t-paitavalikoimaamme ja bongaa seuraava suosikkipaitasi!