× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Takit miehille

Army Star on huolellisesti kerännyt siisteimmät miesten mallit yhteen paikkaan. Täältä löydät sekä autenttisia reproduktioita, uudelleentulkittuja muotityylejä että alkuperäisiä vintagemalleja. Meillä on ehkä nettikauppojen laajin valikoima armeijatakkeja. Löydät mallistostamme kaiken kevyistä kesätakeista paksulla vuorella varustettuihin talvimalleihin ja kaikkea siltä väliltä. Jos olet metsästämässä klassista
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Armytakkeja aidoilla tarinoilla ja karskilla luonteella!


Valikoimastamme löytyy hurjan paljon erilaisia takkeja kaikenlaiseen menoon, vuodenajasta riippumatta. Vilkaise valikoimaamme, ja löydä fleecet, talvitakit, parkatakit, pilottitakit ja tavattoman suositus M65 -ja BDU -takit. Olipa sinulla hakusessa villakankainen, vedenpitävä, hupullinen tai jokin muu takkivaihtoehto, löydät valikoimastamme runsaasti eri vaihtoehtoja - bongaa oma uusi suosikkitakkisi!
Muistathan, että valikoimamme kattaa sekä täysin uudet takit että aidot, sotilaiden päällä maailmaa kiertäneet vintage-takit (sen originaalimmaksi ei takki mene!). Vaikka pyrimme takaamaan että vintagetakitkin vastaisivat mahdollisimman hyvin tuotekuvauksen kuvaa, saattaa niissä olla erilaisia merkkejä, korjauksia tai kulumisen jälkiä - ovathan ne olleet käytössä eri sotilailla eri tilanteissa useaan otteeseen. Saat siis varmasti ainutlaatuuisen takin!