× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Talvitakkeja miehille

Army Starin talvitakit ovat vuorellisia takkeja kylmille keleille. Talvitakeissamme on tilaa lämpimille vaatteille takin alla. Jos olet aktiivinen ulkoilija kylmälläkin kelillä, vaatekerrosten vähentäminen ja lisääminen ei ole mikään ongelma sään ja aktiviteettitason mukaan. Meillä on suuri valikoima talvitakkeja, mm. suosittuja canvas tai metsurinpaita work wear -takkeja. Meiltä löytyy myös kevyitä takkeja, joissa on tuulenpitävä pinta ja lämmin vuori. Löydät myös vuorellisia parkatakkeja ja armeijatakkeja.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Talvitakkeja talven kylmyyttä vastaan käytännöllisissä army-tyyleissä


Kohtaa talvi muodikkaassa, upeassa armytakissa, joka pitää sinut lämpimänä tyylikkäästi. Nämä takit ovat perinteisesti suunniteltuja talvitakkeja, joihin on mukautettu pieniä upeita teknisiä yksityiskohtia. Army Starin takit eivät siis vain näytä upealta - ne ovat oikeasti toimivia, lämpimiä, istuvia, käytössä mukavia takkeja, jotka tekevät talvikeleillä ulkona liikkumisen mieluisaksi.
Valikoimastamme löytyy useita erilaisia malleja ja paksuuksia. Useimpien alle on suunniteltu mahtuvaksi vielä ekstrakerros (esim. villapaita), jotta voit halutessasi säädellä lämpöastetta lisäämällä/poistamalla välikerroksia.