Armeijan villapaitoja & neuleita miehille

Suuri valikoima villapaitoja ja neuleita! Mikään ei lämmitä paremmin kuin neulepaita, riippumatta siitä pidätkö enemmän villasta tai akryylistä, löydät sen täältä. Meiltä löytyy Tanskan armeijan aitoja malleja, niin kutsuttuja kommandopaitoja, merimiespaitoja ja klassisia viisinappisia paitoja. Klassinen armeijaneule säteilee maskuliinisuutta vanhanajan tyyliin klassisella ulkonäöllään ja vahvalla neuleella! Katso alla olevia malleja ja löydä itsellesi lämpöinen villapaita, joka pitää sinut lämpimänä!
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Villapaidat ja neuleet -miesten armeijatyyliset paidat


Pysy lämpimänä Army Starin ihanan lämpimillä villapaidoilla ja neuleilla. Tarjoamme useita eri mallisia ja tyylisiä talvikelien paitoja, joiden materiaali on tosi pehmeää ja laadukasta.
Haluatko mallin vetoketjulla tai ilman, erilaisia koristeita kuten vaikkapa hartia- tai kyynärvahvisteet, isoja nappeja tai korostevärinen vetskari? Meiltä löytyy! Paitojen materiaali on luonnollisesti hyvin istuvaa neulosta, joka tuntuu upealta päällä.
Käytä yksittäisenä kevyenä takkina tai kylmemmällä ilmalla toisen alla lisälämpöä varten. Valitse joko aito merimiespaita, niiden inspiroima malli tai modernimpi uusi paita.
Nauti kylmistä ilmoista pukeutuen Army Starin villapaitoihin!