× Säästä 20% valituista Brandit-tuotteista Katso tarjous

Army ja vintage kenttätakit miehille - alkuperäisiä armeijan käyttämiä kenttätakkeja

Tästä aidot army kenttätakit, jotka sisältävät aitoutta ja uskottavuutta niin kuin vain alkuperäiset vintage kenttätakit voivat! Meidän armeijatakit valmistettiin alunperin armeijan käyttöön, sen takia niissä on monia jänniä yksityiskohtia, jotka ovat tarpeettomia, mutta jotka muistuttavat alkuperäisestä sharmikkuudesta, johon jäljitelmät eivät pysty. Tämä on herkkua asiantuntijalle! Tee street-lookistasi täydellinen Army Starin alkuperäisen armytakin avulla.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Vintage Army -takit


Alkuperäiset käytetyt armeijatakit ovat muutaman viimeisen vuoden aikana saaneet uudenlaisen nosteen katukuvassa. Kylmän sodan ajalta lähtöiset varastot on tyhjennetty ja huutokaupat ympäri maailmaa myyvät takkeja halpaan hintaan. Tämä onkin johtanyt yhtäkkiseen valtavaan valikoimaan edullisia aitoja ja laadukkaita armeijatakkeja. Takkimäärät ovat olleen niinkin suuret, että jopa kansainväliset vaateliikkeet ovat ottaneet osan tyylejä valikoimiinsa. Army Starilla olemme pyrkineet keskittymään laajaan sekä ainutlaatuiseen valikoimaan eri tyylejä - siksi valikoimassamme onkin tällä hetkellä jopa 30 ainutlaatuista vintagetyyliä.
Kun vaateliike ostaa käytettyjä armeijatakkeja, on monta seikkaa, jotka tulee ottaa huomioon mm. takkien käytettävyys ja kunto (ovatko takit yhtä kuluneita vai näyttävätkö ne käyttämättömiltä), koko ja sovitus (ylijäämävaatteet ostetaan tukkumäärina ja on hyvin mahdollista vahingossa saada suuri nippu XXS-kokoa. Myös eri maissa koot on merkattu täysin eri tavoin), ja niin edelleen. Vaikka itse sanommekin, niin vuosien varrella olemme oppineet asiantuntijoiksi näissä asioissa. Teemme aina parhaamme, jotta löydämme parhaimmat tuotteet parhaaseen hintaan, sekä kuvailemme tuotteita aina mahdollisimman tarkastin sanoin ja kuvin, jotta tiedät mitä olet tilaamassa.
Ainutlaatuista armeijatakeille on myös niihin kirjatut merkit, jotka kertovat tarinoita niiden entisistä omistajista mm. entiset omistajansa nimikirjaimet ja arvomerkki. Ne antavat sharmia, joka erottaa takin toisista ja jotka ovat ainutlaatuisia juuri tällaisille takeille. Lisäksi takeille antaa omanlaatuisen ilmeen se, että ne istuvat kantajansa päälle kunnolla ja joka päivä..