MOLLE-laukut - laukku joka tarkoitukseen!

MOLLE-laukusta riittää todellakin moneksi - siihen mahtuu vaikka mitä ja voit lisätä lisätarvikkeita tarpeesi mukaan. Reppu on tärkein lähtökohta ja voit räätälöidä sen haluamallasi tavalla. Mallit vaihtelevat koon mukaan, mutta voit lisätä siihen monia erilaisia taskuja ja pussukoita - suosittelemme, että tilaat kuitenkin saman merkkiset lisävarusteet. Lisäämällä erilaisia taskuja saat helposti repusta sellaisen, joka täyttää kaikki tarpeesi seuraavalle matkalle. MOLLE-systeemin avulla saat täydellisen repun seuraavalle reppureissumatkalle, vaellusmatkalle tai ihan vain reissuun kaveriporukan kanssa.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

MOLLE-laukut


Kun omistat MOLLE-repun, omistat yhden markkinoiden kaikista monikäyttöisimmistä repuista, jonka voit toivomustesi ja tarpeittesi mukaan muunnella niin paljon kuin haluat. Puhuttaessa armeijamuodista, on MOLLE-reppu yksi suosikkituote, joka loistaa laadullaan ja sen saa monissa hienoissa maastokuvioissa ja perusväreissä. Fiksun MOLLE-systeemin avulla voit kiinnittää armeijatyyliseen reppuusi erilaisia asioita - näitä voi olla esim. pyöränpumppu tai vesipullo. Voit itse päättää mitä kiinnität reppuusi ja miltä lopputulos näyttää, näin se palvelee tarpeitasi täydellisesti lähditpä sitten festareille, viikonloppumatkalle tai ihan minne vain.
Suosittelemme sinua ostamaan aina saman merkkiset taskut ja pussukat, sillä tuotteiden värit saattavat vaihdella merkistä toiseen.