Vahva Paracord - Laskuvarjohihnat joka tilanteeseen

Jos tarvitset vahvaa, tiukkaa nauhaa, vilkaiseppa paracord -valikoimaamme. Paracord -laskuvarjonauhaa on saatavissa useissa eri väreissä: aina suosituista armeijaväreistä neonväreihin. Voit käyttää sitä kaikkeen mahdolliseen rannekkeista ja avaimenperistä vaellusreissuille. Army Starin paracord kestää aina 550paunaan (249,5kg) asti, ja sen valmistaja on sertifioitu amerikkalainen toimittaja. Tämä on sitä aitoa tavaraa; 7 säiettä, 3mm paksua paracordia -valmistettu USAssa.

Hieman lisäinfoa koskien Paracordejamme
550 -nauhamme on parhaiten tunnettu rannekkeentekoaineksena, mutta tätä monipuolista nauhaa voi käyttää niin moneen muuhunkin tarpeeseen; avainhihnaan, vetoketjun vetimiin tai vöihin.
USAn merijalkaväen iskulauseen mukaisesti, "Improvise, Adapt and Overcome". Paracord on sinulle, joka haluaa olla aina valmis, sillä sitä voidaan käyttää niin useaan eri tarkoitukseen
Se on hyvä varuste olla mukana autossa tai vaellusreissulla, se on loistava varuste sotilaille, telttailijoille ja vaeltajille. Tätä piuhaa voit käyttää vaikkapa telttaan, laavuun, kaiken mahdollisen sitomiseen...ihan kaikkeen.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*