Armeijahenkiset vapaa-ajan ja vaellukseen suunnatut reput

Tarjoamme laajan valikoiman reppuja vapaa-aikaan, kouluun tai töihin. Hanki esim. täysin uniikki armeijan vaellusreppu verkossa, ja säästä selvää rahaa. Jos kaipaat reppua, jossa on rutkasti tilaa ja lokeroita, on Army Starin vaellusreput oiva idea. Army Starin valikoimasta löydät myös laajan valikoiman armeijatyylisiä reppuja yhden tai useamman päivän kestäville luontoretkille. Valikoimamme reput löytyvät useissa eri volyymeissä, jotta sinun olis helppo valita juuri hakemasi koko.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Reput ja laukut kaikkiin tarkoituksiin


Army Starin valikoimasta löydät reppuja jokaiseen tarkoitukseen - lähditpä sitten reppureissulle maapallon toiselle puolelle, kesän festareille tai ihan vain jokapäiväisille koulumatkoille.
Ei väliä käveletkö vai pyöräiletkö matkasi töihin - meiltä löydät loistavimmat mallit, joihin mahtuu hyvin mukaan vaihtovaatteet ja pyyhe, samalla repun saa hyvin selkään niin, että se istuu loistavasti koko matkan ajan. Army Starilta löytyy myös erinomaisia vaihtoehtoja, jos sinulta puuttuu reppu pidemmälle reppureissulle. Monet armeijatyylisistä repuistamme ovat hyvän ulkonäkönsä lisäksi käytännöllisiä niiden säilytyspussien ja -taskujen ansiosta. Löydät ronskia armeijamuotia niin maastokuviollisina kuin yksivärisinä vaihtoehtoina.
Muista, että mallien koot vaihtelevat paljon ja lue siis lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkaamalla niitä. Täällä näet tuotteiden mitat ja tilavuuden, ja löydät varmasti oikean matkakumppanin niin kouluun kuin ulkomaanmatkoille.