Armyhenkiset kantosäkit ja varustelaukut sekä pyykkisäkit

Alkuperäisiä ja originaalien kopiona tuotettuja armeijan kantosäkkejä ja varustelaukkuja. Useat valikoimamme duffelilaukut ovat ylijäämätavaraa, ts. niiden laatu saattaa vaihdella ja varastot ovat rajalliset. Etsimme markkinoilta koko ajan uusia varustelaukkuja, joten voit olla varma, että valikoimasta löytyy aina hienoja kantosäkkejä ja varustelaukkuja. Säkeissä on aina rutkasti tilaa, ja ne on valmistettu kestämään kovaa käyttöä. Voit siis käyttää niitä huoletta matkustaessa, kauppareissuilla kun ostettavaa on paljon - tai vaikka pyykkisäkkinä! Duffelilaukut ovat tosi simppeleitä ja niissä on rutosti tilaa ja hyvä kantosysteemi. Meiltä löytyy myös armeijan varustelaukkuja sekä klassisesta kanvaasi-puuvillasta että tukevasta nylonista valmistettuna.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Duffelilaukut monenlaiseen arkikäyttöön


Duffelilaukku on yksi moderneista armeijalaukuista, jotka sopivat loistavasti matkusteluun sekä tavaroiden kuljetukseen ja säilytykseen.
Laukku on puhdasta nykyajan armeijamuotia, joka ei lähde muodista kulumallakkaan. Duffelilaukut on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää ajan kuluessa kovaakin käyttöä ja antaa laukulle vieläkin aidomman ilmeen vuosien käytön jälkeen.
Valikoimamme mallit on saatavilla eri kokoisina, mutta yhteistä monille niistä on, että niitä voi joko kantaa sekä kädessä, olalla että reppuna. Siksi laukku onkin monipuolinen matkakumppani, jonka saa hyvin mukaan joko olkaremmillä tai heitettyä selkään taakse kiinnitettyjen hihnojen avulla - näin olet nopeasti valmis pyöräilemään rannalle, pelaamaan jalkapalloa tai vaikka viikonloppumatkalle.
Katso tästä koko valikoimamme ja saa lisätietoa yksittäisistä tuotteista.