Miesten sadevaatteet -maastokuosilla, armeijaväreissä tai klassisena keltaisena kalastajan settinä

Maastokuvioituja ja armeijavärisiä sadevaatteita, settejä ja viittoja. Meiltä löytyy myös hengittäviä, teknisiä kolmekerroksisia kuoritakkeja, jotka antavat ihon hengittää vaikka juoksisit ulkona sateessa. Valikoimassa on myös edullisia sadevaatesettejä, jotka pitävät sinut kuivana kukkaroa tyhjentämättä. Tai ehkä tarvitset sadeviitan, joka on aina helposti saatavilla laukussasi? Löydät senkin meiltä! Meidän maastokuosilliset sadeviitat ovat kevyitä ja mahtuvat pieneen tilaan -tosi käytännöllisiä Suomen sääoloissa! Tai ehkäpä etsit jotakin klassisempaa? Vilkaiseppa valikoimamme "wanhan ajan" keltaista kalastajansadetakkia -käytännössä rikkoutumaton ja 100% vedenpitävä. Saatavana sekä settinä että pelkkänä takkina.
Skandinavian suurin valikoima
30 päivän palautusoikeus
Rahat takaisin -takuu
SAAT 10% ALENNUS*

Miesten sadevaatetus


Vaikka sadekelit ovat kamalia , ei sadevaatteiden tarvitse olla rumia -siitä Army Star pitää huolen. Valikoimastamme löydät komeita takkeja eri väreissä ja kuoseissa, maastokuoseista oliiviin, armeijan vihreänä ja tummansinisenä - tai jopa keltaisena kalastajansadetakkina -muista myös sadehousumme ja sadeviittamme.
Valikoimamme kattaa myös jokaisen hintaluokan -vaikka olisitkin liikkeellä hieman tiukemmalla budjetilla, ei hätää! Takkeja, housuja ja viittoja löytyy joka lähtöön joka kukkarolle sopivana. Pyöräilijälle suosittelemme esim. Sadeviittaa, joka on helppo taittaa kasaan eikä vie tilaa minkään laukun pohjalla, kevyestä painosta puhumattakaan. Viitan saa heitettyä myös repun päälle, joten tavarasikin pysyvät kuivana.
Tutustu vaikkapa maastokuvioiseen sadesettiin tai kuoritakkiin, joka pitää sinut kuivana vieläkin tyylikkäämmin. Muista takkia valitessasi tarkistaa kuinka paljon vettä vaate kestää -eri tuotteiden vedenkestävyyksissä on isojakin eroja.